miercuri, 7 octombrie 2015

De 10 ani pe drumuri!




Deși conduc de ani de zile, trenul a rămas o constantă. Pe la începuturi îl foloseam dacă mergeam la mare în tabăra,  așa ca era asociat cu drumul meu spre libertate..și bineînțeles,  întotdeauna cu o piesa de la Vama Veche pe fundal.
Apoi, erau dățile "o dată/de doua ori pe luna" timp de 5 ani de facultate si master în care traseul Cluj-Suceava era un fleac.
 Și apoi am inceput cu zâmbetul pe buze un drum mai pentru profesioniști,  ca doar deh capătă și omu experiența, un drum de București.. ce pornea fix de unde se agăța harta în cui, adică din Radauti. Pe ăsta l-am bătut în toate modurile posibile și imposibile..uneori și la 2 zile, ziua sau noaptea, cu masina..sau cel mai des cu trenul. Am ajuns sa știu de înainte în funcție de locul de pe biletul de la vagon de dormit dacă voi dormi in patul de sus sau nu.
Fac drumuri de 10 ani pentru ca vreau mai mult, nu pentru ca îmi place intotdeauna. Pentru ca indiferent de cine ești și unde te-ai născut poți îndeplini orice vis atâta vreme cât crezi în el și muncești suficient.
Și de fiecare data când plec mă întreb....oare unde voi rămâne pana la urma?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu