duminică, 8 decembrie 2013

Doneaza o jucarie, iar Craciunul va fi altfel pentru toti! 2011


DONEAZA O JUCARIE, FA UN COPIL SA ZAMBEASCA!
CAMPANIE DE CRACIUN

2011

Initial totul a pornit dintr-o joaca. Un spot radio ce l-am facut intr-o jumatate de ora in care faceam o antiteza intre Craciunul tau si Craciunul unui copil nevoias. Am vorbit cu echipa si am zis..Hai sa incercam! Poate prinde.Poate ajutam si noi macar 20 de copii. Intr-o saptamana sediul nostru devenise neincapator. Mame cu saci de jucarii si hainute, bunici ce si-au adus nepotii pentru ca cel mic, personal sa isi lase o jucarie veche. Amuzant era cand cel mic vroia sa ajute un nevoias, dar se intorcea dupa jucaria donata...ca totusi o vrea inapoi. Frumos a fost cand veneau clase, clase de copii incolonati frumos ce puneau sub brad cate o plasuta cu o ciocolata, o bombonica, o jucarie si o carticica de colorat pregatita atent pentru a o oferi unui alt copil..ce poate nu a vazut in viata lui cum arata o ...carte de colorat.
Emotionant a fost cand am ajuns la casele celor batuti de soarta. Copii zambeau si parintii stateau neclintiti cu lacrimi in ochi inr-un colt al camerei..pierduti cu privirea catre cel mic. Atunci am exersat si eu sentimentul de a te bucura de bucuria celuilalt. E ceva imposibil de comparat sau descris. E momentul in care simti ca traiesti; doar privind, traiesti bucuria lui inmultit ori 10. Pentru ca esti partas la ceva nou. Cel mic nu l-a mai intalnit vreodata pe mosu, desi are 9 ani, cel mic nu a mai avut vreodata o papusa; si acum..e fericit.PUNCT.
Ofera un ajutor cuiva si vei simti ca traiesti. 
Campania mea continua. Anul acesta va fi al 3lea an de cand intermediez legatura copil nevoias - telespectator. Echipa Tv Radauti e formata din tineri cu suflete mari ce iubesc sa ajute. Vom merge cu Mos Craciun dupa data de 20 dec., avand o lista cu niste adrese unde locuiesc familii ce supravetuiesc cu 300lei venit pe familie. Craciunul nostru e mai frumos cand putem sa il daruim si altora!



                                                                             2012

http://www.youtube.com/watch?v=SyCnIm22orw

http://www.youtube.com/watch?v=BtCc5ZHGnIw

http://www.youtube.com/watch?v=teqCF2Q3z_w


                                                                         2013

http://www.youtube.com/watch?v=2fkTcYvJQIg




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu